Prodej dvou rodinných domů, 6+1 a 3+1 na pozemku o ploše 1877 m2 v obci Klobuky, okres Kladno

Cena:  8.990.000 Kč
včetně provize, včetně právního servisu
nebo na hypotéku za 38.720 Kč měsíčně

Vlastnictví: neuvedeno
Druh: rodinný dům
Typ: prodej

Okres: Kladno
Město: Klobuky
Ulice: Mlýnská

posun vlevo
001 002 004 005 006 007 008 009 010 011 012 013 014 015 016 017 018 019 020 021 022 023 024 025 026 027 028 029 030 032
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK Ponte reality s.r.o.

Ponte reality s.r.o.

Novomlýnská 1373/5, Praha 1, 110 00
tel: +420 255 796 417
e-mail: info@pontereality.cz, www: www.pontereality.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Jiří Brůža

telefon: 420734204300
e-mail: jiri.bruza@pontereality.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA JiB64256
aktualizováno: 11.5.2023 8:30

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Na základě povolení majitelů nabízíme k prodeji rozsáhlou nemovitost v centru obce Klobuky, okres Kladno na pozemku o celkové výměře 1877 m2. Nemovitost se skládá ze dvou obytných domů. Hlavní dům, který prošel celkovou velmi kvalitní rekonstrukcí, má dispozici 6+1 s velkou vstupní halou v přízemí a s velkou půdou s možností dalšího rozšíření obytných prostor. Celková obytná plocha je 345 m2. Ze dvora vejdete do rozlehlé vstupní haly prvního nadzemního podlaží, odkud vedou dveře do dvou velkých pokojů, luxusní koupelny, kotelny s elektrokotlem a vinného sklípku. Efektní dřevěné schodiště Vás nasměruje do prvního patra. Hlavní pokoj v přízemí je propojen s další místnost... Pokračování popisu zakázky >>í, kompletně připravenou pro instalaci kuchyňské linky. Tento pokoj má sloužit jako obývací pokoj s jídelnou, kde jsou instalována efektní krbová kamna jako dodatečný zdroj tepla. Druhý pokoj se samostatným vchodem z haly je plánovaný jako prostorná ložnice. V koupelně jsou instalována dvě umyvadla, WC a moderní sprchový kout. V kotelně je nový elektrický kotel s rozvody do radiátorů ve všech místnostech domu a elektrický bojler pro ohřev TUV. Vinný sklípek se vstupem z této haly je precizně připravený prostor pro uskladnění vína, případně zeleniny a ovoce. Na podlahách celého přízemí je položena kvalitní velkoformátová dlažba.
Po impozantním dřevěném schodišti vyjdete do vstupní haly druhého nadzemního podlaží. Z této haly vedou vchody do centrálního velkého pokoje, do jednoho menšího pokoje a do prostorné koupelny se dvěma umyvadly, WC a přípravou na instalaci velké masážní vany. Z této haly vede i dřevěné schodiště do podkroví. Z centrálního pokoje v prvním patře, který může sloužit jako soukromý společný pokoj rodiny, vedou dveře do dvou prostorných světlých pokojů, které jsou plánovány jako ložnice. Malý pokoj může sloužit jako pokoj pro hosty, nebo jako pracovna. V jednom z velkých pokojů jsou také instalována velká krbová kamna. Na podlahách obytných místností prvního patra je položena kvalitní plovoucí podlaha, v koupelně kvalitní keramická dlažba a na stěnách koupelny keramické obklady. Většina oken obytných místností je na jižní straně domu, budoucí kuchyně a pokoj pro hosty mají okna na východ.
Po dřevěném schodišti se dostaneme i do třetího nadzemního podlaží – půdy, kde najdete perfektně připravený prostor pro případné další rozšíření obytných nebo skladovacích prostor.
Celý dům je důkladně izolován proti zemní vlhkosti, má nové krovy i střešní krytinu, nová plastová okna a všechny vnitřní dveře z masivu. Do budovy jsou přivedeny tři zdroje pitné vody - obecní vodovod, vlastní studna a v současnosti jsou všechny rozvody vody v domě napojeny na velmi silný pramen kvalitní vody, který v obci ústí v kašně na náměstí. Tento zdroj je poskytován zdarma. Odpady jsou svedeny do dvou jímek a na konci tohoto roku má začít výstavba obecní kanalizace. Přípojka plynu vede v chodníku podél hranice nemovitosti a lze se kdykoli připojit.
Vedlejší obytný dům prochází v současnosti rekonstrukcí. Připravuje se jako pohodlné dvoupodlažní 3+1 s plochou cca 200 m2. V první nadzemním podlaží je předsíň, kuchyně, obývací pokoj a koupelna a samostatné WC. V druhém nadzemním podlaží je v současnosti jeden velký prostor, který lze upravit podle přání nového vlastníka. Vedle tohoto domu je již vybudovaná hrubá stavba garáže pro dvě auta s dílnou.
Celý dvůr je zatravněný s několika ovocnými a okrasnými stromy. Část dvora okolo hlavního domu je upravena jako okrasná zahrada s fontánou. Konec dvora u druhého domu je upravený jako užitková zahrada. Na dokončení úprav celé zahrady se bude určitě podílet i nový majitel.
Klobuky jsou upravená větší obec s nabídkou prakticky všech základních služby potřebných pro pohodlné bydlení – školka, škola, dvě prodejny, restaurace, pošta, sportovní hřiště, lékař a velmi dobré spojení s okolními městy i s Prahou zajišťují pravidelné autobusové a vlakové spoje. Rybáři zde najdou i soukromý rybářský revír na místním rybníku a houbaři mnoho příležitostí v nedalekých lesích.
Doporučujeme – kvalitně rekonstruovaná hlavní budova s druhou obytnou budovou před dokončením rekonstrukce, v obci s výbornou občanskou vybaveností a dobrým spojením do hlavního města. Celý areál lze využit buď na kvalitní vícegenerační bydlení, případně jako investici, kde můžete kombinovat luxusní bydlení své rodiny s pronajímáním dvou apartmánů v druhé budově. Velmi rádi Vám zajistíme kvalitní hypoteční financování kupní ceny.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha   Stavvýborný 
Elektřinaneuvedeno  Nadz. podlaží
Plynano  Výtahne 
Vodaobecní  Sklepano 
Koupelnaneuvedeno  Balkónano 
Telefonneuvedeno  Lodžiene 
Vytápěníano  Garážano 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěano 

Energetický štítek G

počet zobrazení 933x

Další nemovitosti tohoto prodejce