Rodinný dům 3+1, pozemek 1457 m2, Unhošť - Berounská ulice

Cena: 10 800 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu, cena k je
Financování:na hypotéku za 46 515 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Kladno
Lokalita: Unhošť
Ulice: Berounská 287
PENB: G
Aktualizace: 30.05.2024 07:14
Číslo zakázky: 02915
Stav: nutná rekonstrukce
Výměra pozemku: 1457 m2
Postaveno z: cihla
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+1 na pozemku 1.457m2 v prestižní lokalitě Berounské ulice v Unhošti blízko rybníku Bulhar.
Zastavěná plocha obytné části je 129 m2, dispozičně upravena na 3+1. Dům je určen k rekonstrukci.
Dům doplňuje více původně hospodářských stavení, které tvoří uzavřený dvůr poskytující soukromí. Přes velký dvůr se studnou je pak přístupná samostatná zahrada 536 m2 orientovaná na jih a západ. Vzrostlé stromy a keře pak dokreslují tento úžasný relaxační prostor.
Nemovitost má obrovský potenciál, ať pro vlastní rezidenční bydlení, vícegenerační bydlení, bydlení s podnikáním nebo vybudování druhého domu v zahradě či dvojdomu.
Dům má přípojku elektřiny a plynu (internet optika), voda nyní ze studny, ale před domem je přípojka městské vody a kanalizace. Vytápění bylo řešeno plynovým kotlem, ohřev vody el. bojlerem. Dům má osazena plastová okna a zateplenou fasádu.
Unhošť je město s vynikající dostupností do Prahy, Kladna a Berouna. Autobusové linky patří do Pražské integrované dopravy, přímými spoji se tak dostanete do Prahy - Zličín, Motol i na letiště v Ruzyni. Nájezd na dálnici je vzdálen 2 km, vlakové nádraží 2,7 km.
Unhošť disponuje veškerou občanskou vybavenost - mateřská i základní škola, obchody, lékaři, umělecká škola, městskou policie, knihovna, multifunkční sál, sportovní hala. Na hranici obce začíná Křivoklátská vrchovina, kde jsou cyklostezky, možnosti procházek a relaxace.
Realitní makléř:

Aleš Procházka
tel: 420603400618

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 92 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop