Prodej novostavby RD Tuchlovice 4+kk+pokoj pro hosty (provozovna)

Cena: 9 900 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize a právního servisu
Financování:na hypotéku za 42 639 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Kladno
Lokalita: Tuchlovice
Ulice: Pod Železnicí
PENB: B 115 kWh/m2/rok
Aktualizace: 17.06.2024 08:54
Číslo zakázky: 6541950
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 129 m2
Obytná plocha: 105 m2
Výměra pozemku: 501 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Nabízíme čerstvě dokončený přízemní dům 4+kk v Tuchlovicích u Kladna, s dalším pokojem pro hosty nebo provozovnou, navazující na dům. Dům je postavený účelně a prakticky, s prostornou půdou i zahradou. Vítaná bude i dispozice dětských pokojů, která umožňuje vzájemné respektování soukromí s dětmi libovolného věku. Z obývacího pokoje lze také vstoupit přímo na terasu a do zahrady, která nabízí i zpevněnou plochu pro parkování auta.

Obec Tuchlovice je v okrese Kladno, nadmořská výška 398 m, kraj Středočeský, asi 8 km západně od Kladna a 7 km východně od Nového Strašecí, nejbližší město je Stochov, které je jen asi 2 km západně. Žije zde přibližně 2 800 obyvatel.

Na počet obyvatel mají Tuchlovice jako obec s rozšířenou působností velmi slušnou občanskou vybavenost. Je tu pošta, letní kino, knihovna, mateřská a základní škola, dům s pečovatelskou službou, lékárna, zdravotní středisko se zubní ordinací a praktickými lékaři i pro děti a dorost. Do Prahy je to necelých 30 minut autem, případně je i přímé autobusové spojení. Křivoklátské lesy v dojezdu 10 min.

V blízkosti je známý Turyňský rybník, který je jedním z mála rybníků na Kladensku. Dnes se mu též říká Záplavy. V roce 1985 byly Záplavy vyhlášeny přírodní rezervací o rozloze 236 hektarů. V ní mohou milovníci přírody narazit i na zajímavé a vzácně se vyskytující zástupce živočišné říše. Kromě trvale hnízdícího vodního ptactva, jako jsou třeba labutě, potápka, rákosníci nebo slavíci, je možno na Záplavách v době jarního a podzimního tahu pozorovat i ledňáčky říční, volavku stříbřitou nebo dudka chocholatého.
Realitní makléř:

Jiří Kozumplík
tel: 608 666 555

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 103 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop