Prodej chaty se zahrádkou - Studeněves

Cena: 1 199 000 Kč
Financování:na hypotéku za 5 164 Kč měsíčně
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej
Okres: Kladno
Lokalita: Studeněves
PENB: G
Aktualizace: 15.06.2024 12:23
Číslo zakázky: 6541680
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 21 m2
Obytná plocha: 21 m2
Výměra pozemku: 507 m2
Počet pater: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Rádi bychom Vám nabídli jedinečnou příležitost k nákupu chaty s pozemkem v klidné a malebné lokalitě zahrádkářské kolonie v obci Studeněves.
Tato dřevěná chata, postavená v 60. letech minulého století, se nachází na pozemku o velikosti 507 m2, který poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci, grilování nebo příjemné posezení s rodinou a přáteli. Na pozemku se také nachází dřevěná pergola, která nabízí další prostor pro venkovní aktivity a odpočinek.
Zastavěná plocha chaty je 21 m2 a je určena ke kompletní rekonstrukci, což nabízí skvělou příležitost vytvořit si rekreační objekt přesně podle svých představ.
Chata s pozemkem je součástí malé kolonie sedmi chatek, situované v krásném prostředí mezi dvěma rybníky.
Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klid a pohodu uprostřed přírody přičemž město Slaný s veškerými službami a občanskou vybaveností je vzdálené pouhé 4 km odtud.

Podle Územního plánu je na pozemku možné postavit jeden objekt pro rodinnou rekreaci s max. zastavěnou plochou 25 m2, se sedlovou střechou klasického sklonu ( min 25°) a výškou max. 5 m nad rostlým terénem.
Na pozemku je možné realizovat i další zařízení či stavbu sloužící zahradnímu a rekreačnímu využití – pergolu, bazén, skleník, kůlnu na nářadí.
Ostatní stavby a zpevněné plochy by neměly přesáhnout 10% plochy pozemku.

Nezmeškejte tuto příležitost a staňte se majitelem tohoto místa v poklidném a malebném prostředí. Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat makléře.
Realitní makléř:

Erik Šulc
tel: 607000021

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 72 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop