Prodej RD 7+1, zast. pl. 126m2, pozemek 1401m2, Neprobylice - okr. Kladno

Cena: 16 490 000 Kč
Informace k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního s
Financování:na hypotéku za 71 022 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Kladno
Lokalita: Neprobylice
PENB: G
Aktualizace: 09.05.2024 14:33
Číslo zakázky: 02737
Stav: výborný
Výměra pozemku: 1401 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Topení: ano
Balkon: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům s dispozicí 7+1 o užitné ploše 202m2, na pozemku o zastavěné ploše 126m2, v malebné obci Neprobylice u Slaného okr. Kladno.
Představujeme vám toto atraktivní bydlení skryté v srdci klidné oblasti, jen 6 minut jízdy do Slaného a 15 minut od Prahy. Nemovitost se rozkládá na celkové ploše 1401 m2, což zahrnuje dobře udržovanou zahradu se vstupem přímo z haly a obývacího pokoje domu a prostor pro parkování před domem.
Prostor domu je ideálně rozdělen. V přízemí naleznete velkoprostorovou vstupní halu, šatník, zádveří, pracovnu, WC, obývací pokoj, jídelní kout propojený do samostatné kuchyně se spíží. Po vstupu do druhého patra se nalezneme v prostorné prosvětlené chodbě ze které se vchází do koupelny, WC a čtyř prostorných pokojů z nichž dva jsou dispozičně řečeny s balkony.
Nemovitost byla kolaudována v roce 2010, osazena okny s bezpečnostními foliemi a vekovními roletami, napojena na el. energii 220/380 plus vlastní záložní elektrocentrála, veřejný vodovod a možnosti využití vlastní studny která se nachází na zahradě. Vytápění v domě zajišťuje elektrokotel zn. Protherm.
Na zahradě se dále nachází prostorná terasa se skalkou, ideální pro příjemné posezení s přáteli a grilováním. V dosahu je kompletní občanská vybavenost - mateřská a základní školy, gymnázium, vysoké škola, nákupní centra, kino, divadlo, lékař, pošta, atd… Dopravní dostupnost do okolních měst je zajištěna přímím napojením na D7 /2min/, Slaný /6min/, Praha, Kladno /15min/.
Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v dosahu větších měst, nebo také jako zázemí firmy. Financování je možné pomocí hypotečního úvěru, s jehož získáním vám rádi pomůžeme. Je to investice do kvalitního bydlení, která se vyplatí. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku.
Realitní makléř:

Otto Rudovský
tel: 420725660660

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 401 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop