Prodej bytu 2+kk, Stochov

Cena: 3 990 000 Kč
Informace k ceně: včetně právních služeb a provize RK
Financování:na hypotéku za 17 185 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Kladno
Lokalita: Stochov
Ulice: Zahradní
PENB: B 87 kWh/m2/rok
Aktualizace: 14.06.2024 11:22
Číslo zakázky: 6554020
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 160 m2
Obytná plocha: 50 m2
Počet pater: 3
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
Představuji Vám k prodeji exkluzivní byt 2+kk s předzahrádkou 33 m2 v obci Stochov, který se pyšní moderním designem a komfortním bydlením. Tento útulný byt disponuje obytnou plochou 50 m2. Objekt prošel nedávno kompletní rekonstrukcí, což zajišťuje vysoký standard a kvalitu bydlení. Velkým plusem je možnost pohodlného parkování přímo před domem.
Co se týče občanské vybavenosti, Stochov nabízí vše, co může moderní rodina potřebovat: školky, základní i střední školy, poštu, lékařskou péči, obchody včetně Tesca, restaurace a širokou nabídku sportovních a relaxačních zařízení jako jsou bowlingové dráhy, squashové kurty, tělocvičny, posilovna, vířivá vana, sauna a venkovní sportovní areály. Centrum města zdobí nově zrekonstruované náměstí s fontánou, které je domovem městského úřadu, domu kultury a kina.
Díky vynikající dopravní dostupnosti s nájezdem na dálnici D6 jen 2 km od domu, je Stochov ideálním místem pro ty, kteří cestují do Prahy (30 km), Kladna (12 km) či Rakovníka (22 km). Energetický certifikát kategorie B navíc zaručuje nízké provozní náklady.
Pokud hledáte bydlení, které kombinuje pohodlí, moderní vybavení a skvělou lokalitu, tento byt je právě pro Vás. Nabízíme možnost financování prostřednictvím hypotečního úvěru, který Vám rádi a bez poplatků vyřídíme. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.
Realitní makléř:

Petr Vošmík
tel: 420607000021

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 75 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop